warning
Maradjon belépve
Elfelejtett jelszó
FiókomSzótáraimTermékaktiválás
Kijelentkezés
Francia online szótárcsomag
(Online előfizetés 1 év)
Francia online szótárcsomag

Francia online szótárcsomag

(Online előfizetés 1 év)

A csomag tartalma

Eckhardt Sándor, Oláh Tibor

A FRANCIA–MAGYAR NAGYSZÓTÁR 90 000 szócikket és 300 000 szótári adatot tartalmaz. A legnagyobb méretű általános szókincset tartalmazó francia szótár Magyarországon. Több mint 60 szakterület szókincsét dolgozza fel, bőséges nyelvtani információkkal, szókapcsolatokkal, kifejezésekkel és példákkal bővítve. Közép- és felsőfokú nyelvvizsgára készülőknek, fordítóknak, nyelvtanároknak a nyelv magas szintű megismeréséhez ajánlott. A szótár Eckhardt Sándor szótárírói munkásságán alapul. A szótár főszerkesztője Oláh Tibor.

Bárdosi Vilmos, Szabó Dávid

A FRANCIA–MAGYAR SZÓTÁR 51 000 szócikket és 554 000 szótári adatot tartalmaz. A szótár az általános köznyelv és 50 tudományág szókincsét dolgozza fel. Segítséget nyújt a mindennapi és bizalmas nyelvhasználat, a választékos stílus és a szleng megkülönböztetéséhez. A szócikkek végén elkülönítve találhatók a szólások és közmondások. A szótárhoz kommunikációs segédlet tartozik, amelyben levélminták, életrajzminták, motivációslevél-minták és meghívóminták találhatók. A szótár főszerkesztői: Bárdosi Vilmos, az ELTE nyugalmazott professzora, valamint Szabó Dávid, az ELTE egyetemi docense.

Eckhardt Sándor, Konrád Miklós

A MAGYAR–FRANCIA NAGYSZÓTÁR 90 000 szócikket és 300 000 szótári adatot tartalmaz. A legnagyobb méretű általános szókincset tartalmazó francia szótár Magyarországon. Több mint 60 szakterület szókincsét dolgozza fel, bőséges nyelvtani információkkal, szókapcsolatokkal, kifejezésekkel és példákkal bővítve. Közép- és felsőfokú nyelvvizsgára készülőknek, fordítóknak, nyelvtanároknak a nyelv magas szintű megismeréséhez és használatához ajánlott. A szótár Eckhardt Sándor szótárírói munkásságán alapul. A szótár főszerkesztője Konrád Miklós, a Történettudományi Intézet munkatársa, történész, kutató.


Akár nyelvvizsgáról, egyetemi tanulásról, fordításról van szó, netán egy utazást tervezel Victor Hugo szülőföldjére, a francia–magyar online szótárcsomag hasznodra lehet. A felhasználói igényeknek megfelelően összeállított szotar.net gyors keresést, könnyű navigációt biztosít számodra, kényelmi funkcióival pedig hatékonyabbá teheted a nyelvtanulást, fordítást, mobilappként letöltve pedig bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz a tartalmához.

A francia–magyar online szótár hatékony segítség a mindennapokban

Alighanem kevesen vannak, akiket a francia kultúra, életmód, gasztronómia nem ejtett még rabul, és az ország népszerűségét jól tükrözi, hogy Franciaország a világ első számú turisztikai célpontja. Kétségtelen, hogy a francia nyelv valamilyen szintű ismeretének birtokában jóval élvezetesebbé válik Párizs és az ország többi részének meglátogatása, de a francia nyelvtudás jól jöhet akkor is, ha a világ valamelyik francia nyelvű részére utazunk. Erre pedig mind az öt kontinensen van példa: Belgiumtól, Svájctól kezdve Haitin, Togón át Kanadáig, számos országban a francia a hivatalos nyelv, arról nem beszélve, hogy az ENSZ egyik munkanyelve is. Ha a gasztronómia, a divat, a színház, a képzőművészet, a tánc vagy az építészet kerül szóba, a nemzetközi nyelv mi más is lehetne, mint a francia.

A francia nyelv elsajátításához, mindennapi használatához gyors és hatékony segítséget jelent a szotar.net francia szótárcsomagja, amely számos kényelmi funkciót is nyújt számodra.

Miért érdemes a szotar.net francia szótárcsomagot választanod?
  • A szótárak szerzői elismert nyelvészek, és hazánk legnagyobb szótárkiadójának adatbázisát tartod a kezedben.
  • Bárhol és bármikor hozzáférsz a szótárakhoz, használj asztali gépet, okostelefont, tabletet vagy akár a céges IP-tartományát - külön felhasználói bejelentkezés nélkül.
  • Felhasználóbarát, könnyen átlátható szócikkek, webre optimalizált megjelenítés jellemzi.
  • Kényelmi funkciók: gyorskeresés, lapozás a szótár előző vagy következő szócikkeire, kedvenc szócikkek és előzmények mentése.
  • Nyelvtanulást segítő bővítmények: nyelvtani információk; levélmintákat, életrajzmintákat, motivációslevél-mintákat, meghívómintákat tartalmazó kommunikációs segédlet.

Töltsd le iOS vagy Android rendszerre, és használd ki az francia online szótárcsomag előnyeit! Ha még több érdekességre, tudásra vágysz, nézz szét a szotar.net blogján!

Online szótáraink 1 éves előfizetési konstrukcióban vásárolhatóak meg.

Vásárláshoz kérjük, kattints a termék mellett az Előfizetek gombra! Ekkor átirányítunk az Akadémiai Kiadó webáruházába, ahol a megvásárolni kívánt előfizetést online, bankkártyával vagy PayPal-fiókon keresztül tudod kifizetni. Az áruházban többféle előfizetés is kosárba tehető, de egyféle előfizetésből egyszerre csak egy vásárolható.
Amennyiben nincs lehetőséged bankkártyás vásárlásra, és átutalással szeretnél fizetni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ak@akademiai.hu email-címen!

A vásárlás után az előfizetést aktiválni szükséges a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában. Aktiválási útmutatónkat itt találod.

Sikeres tranzakció után pár percen belül automatikus e-mail-üzenetben igazoljuk vissza a vásárlást. Az e-mail tartalmazza a vásárlás részleteit, az aktiváláshoz szükséges kódot, valamint egy aktiválási útmutatót. Az 1 éves előfizetési időszak a kód aktiválásakor indul.

Meglévő előfizetés esetén a lejárat előtt 30 nappal e-mailben emlékeztetőt küldünk, melyben jelezzük, hogy az újabb 1 éves előfizetést a Szótáraim menüpontban a termékek neve mellett található MEGHOSSZABBÍTOM linkre kattintva tudod megvásárolni a fent ismertetett módon.
Ha a folyamatban lévő előfizetés lejárata előtti 30 napban aktiválsz új kódot, az 1 év az eredeti lejárathoz adódik hozzá, így nem történik időszakvesztés.

Előfizetéseid státuszait és lejárati idejüket a Szótáraim menüpontban tudod megtekinteni.

Nyomtatott szótárainkhoz tartozó ajándék hozzáférések

Egyes nyomtatott szótárainkhoz ajándék kódokat adunk, melyek 3 hónapos csomag- vagy 24 hónapos egyedi szótárhozzáférést biztosítanak az adott nyelven. Ezeket a kódokat regisztráció és/vagy belépés után szintén a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában lehet érvényesíteni. A 24 hónapos egyedi szótárhozzáférés első három hónapjában a hozzá tartozó nyelvi csomag is kipróbálható.

Például, ha vásárolsz egy nyomtatott példányt A magyar helyesírás szabályaiból, a könyvben található kóddal 24 hónapos hozzáférést tudsz aktiválni a mű online kiadásához, és az első három hónapban a teljes Magyar szótárcsomaghoz is hozzáférsz.
A 3 hónapos csomaghozzáférés lejárata előtt is küldünk emlékeztetőt, de természetesen amennyiben nem hosszabbítod meg a csomagelőfizetést, a következő 21 hónapban A magyar helyesírás szabályaihoz továbbra is hozzáférsz. A 24 hónapos időszak után azonban már csak a teljes nyelvi csomagra van lehetőség a hozzáférést meghosszabbítani.

Ha kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, írj az ak@akademiai.hu címre!