warning
Maradjon belépve
Elfelejtett jelszó
FiókomSzótáraimTermékaktiválás
Kijelentkezés
Holland online szótárcsomag
(Online előfizetés 1 év)
Holland online szótárcsomag

Holland online szótárcsomag

(Online előfizetés 1 év)

A csomag tartalma

Mollay Erzsébet, Nagy Roland

A HOLLAND–MAGYAR SZÓTÁR 45 000 szócikket és 135 000 szótári adatot tartalmaz, bőséges nyelvtani és kiejtési információkkal kiegészítve. A mű mind a magyar, mind a holland anyanyelvűek igényeit kielégíti, mindkét nyelven megadja a szükséges nyelvtani és nyelvhasználati információkat. Feldolgozza a magyar és a holland köz- és irodalmi nyelv szókincsét, a társalgási nyelvet és a szaknyelvek alapvető szóanyagát. A szótár főszerkesztői a Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatói.

Henry Kammer, Boschné Ablonczy Emőke

A MAGYAR–HOLLAND SZÓTÁR 45 000 szócikket és 135 000 szótári adatot tartalmaz, bőséges nyelvtani és kiejtési információkkal kiegészítve. A mű mind a magyar, mind a holland anyanyelvűek igényeit kielégíti, mindkét nyelven megadja a szükséges nyelvtani és nyelvhasználati információkat. Feldolgozza a magyar és a holland köz- és irodalmi nyelv szókincsét, a társalgási nyelvet, a szleng közismert fordulatait és a szaknyelvek alapvető szóanyagát. A szótár főszerkesztői a Groningeni Egyetem volt nyelvészprofesszorai.


Ha külföldi továbbtanulásról van szó, elsőre leginkább az angolszász országok egyetemei kerülnek szóba, amit a holland lehetőségek követnek a sorban. Kétségtelen, hogy nem kell feltétlenül hollandul megtanulni ahhoz, hogy részt vegyünk egy ottani képzésen, ám ott tartózkodásunk alatt több szempontból is hasznos lehet a nyelv ismerete. A holland nyelv tanulását, fordítását megkönnyíti a szotar.net felhasználói igényeknek megfelelően összeállított online szótárcsomagja. A magyar–holland szótár gyors keresést, könnyű navigációt biztosít számodra, mobilappként letöltve bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz a tartalmához.

Magyar–holland online szótár tanuláshoz, munkához

Miért is tanulnánk hollandul? Nos, ha a gyakorlati szempontokat nézzük, az üzleti életben nem szerepel a leggyakrabban használt nyelvek listáján, és bár Arubán vagy Curaçaón is megértetnénk magunkat a helyiekkel, aligha ez adja majd a fő motivációt a nyelvtanuláshoz.

Ha angolul vagy németül már tudunk, akkor a holland nyelv elsajátítása nem különösebben nehéz, és ha terveink között egy holland egyetemen való továbbtanulás is szerepel, akkor mindenképpen érdemes belevágnunk. A holland oktatás színvonala kiváló, így nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb célpont az egyetemisták számára. Bár nem kell feltétlenül hollandul tudni ahhoz, hogy elvégezzünk egy-két szemesztert az országban, netán ott szerezzünk egyetemi diplomát, hiszen számos angolul folyó képzés közül választhatunk. Ám ha tanulás mellett diákmunkát is végeznénk, netán jobban meg szeretnénk ismerni az országot, a kultúráját, az ott élők mentalitását, vagy hosszabb távú terveket szövögetünk munkavállalás céljából, akkor már szükségessé válhat a nyelv ismerete. A holland nyelv elsajátításával ugyanis nőnek az esélyeink és lehetőségeink a munkaerőpiacon, nem csupán Hollandiában, de Belgiumban is, ahol a holland az egyik hivatalos nyelv.

Akár nyelvvizsgára készülsz, akár fordítómunkát végzel, vagy éppen munkád során használod a holland nyelvet, a szotar.net holland online szótárcsomagjával hatékonyabban tudod eltölteni az idődet.

Miért érdemes a szotar.net holland szótárcsomagot választanod?
  • A szótárak szerzői elismert nyelvészek, és hazánk legnagyobb szótárkiadójának adatbázisát tartod a kezedben.
  • Bárhol és bármikor hozzáférsz a szótárakhoz, használj asztali gépet, okostelefont, tabletet vagy akár a céges IP-tartományát – külön felhasználói bejelentkezés nélkül.
  • Felhasználóbarát, könnyen átlátható szócikkek, webre optimalizált megjelenítés jellemzi.
  • Kényelmi funkciók: gyorskeresés, lapozás a szótár előző vagy következő szócikkeire, kedvenc szócikkek és előzmények mentése.

Töltsd le iOS vagy Android rendszerre, és használd ki a holland online szótárcsomag előnyeit! Ha még több érdekességre, tudásra vágysz, nézz szét a szotar.net blogján!

Online szótáraink 1 éves előfizetési konstrukcióban vásárolhatóak meg.

Vásárláshoz kérjük, kattints a termék mellett az Előfizetek gombra! Ekkor átirányítunk az Akadémiai Kiadó webáruházába, ahol a megvásárolni kívánt előfizetést online, bankkártyával vagy PayPal-fiókon keresztül tudod kifizetni. Az áruházban többféle előfizetés is kosárba tehető, de egyféle előfizetésből egyszerre csak egy vásárolható.
Amennyiben nincs lehetőséged bankkártyás vásárlásra, és átutalással szeretnél fizetni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ak@akademiai.hu email-címen!

A vásárlás után az előfizetést aktiválni szükséges a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában. Aktiválási útmutatónkat itt találod.

Sikeres tranzakció után pár percen belül automatikus e-mail-üzenetben igazoljuk vissza a vásárlást. Az e-mail tartalmazza a vásárlás részleteit, az aktiváláshoz szükséges kódot, valamint egy aktiválási útmutatót. Az 1 éves előfizetési időszak a kód aktiválásakor indul.

Meglévő előfizetés esetén a lejárat előtt 30 nappal e-mailben emlékeztetőt küldünk, melyben jelezzük, hogy az újabb 1 éves előfizetést a Szótáraim menüpontban a termékek neve mellett található MEGHOSSZABBÍTOM linkre kattintva tudod megvásárolni a fent ismertetett módon.
Ha a folyamatban lévő előfizetés lejárata előtti 30 napban aktiválsz új kódot, az 1 év az eredeti lejárathoz adódik hozzá, így nem történik időszakvesztés.

Előfizetéseid státuszait és lejárati idejüket a Szótáraim menüpontban tudod megtekinteni.

Nyomtatott szótárainkhoz tartozó ajándék hozzáférések

Egyes nyomtatott szótárainkhoz ajándék kódokat adunk, melyek 3 hónapos csomag- vagy 24 hónapos egyedi szótárhozzáférést biztosítanak az adott nyelven. Ezeket a kódokat regisztráció és/vagy belépés után szintén a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában lehet érvényesíteni. A 24 hónapos egyedi szótárhozzáférés első három hónapjában a hozzá tartozó nyelvi csomag is kipróbálható.

Például, ha vásárolsz egy nyomtatott példányt A magyar helyesírás szabályaiból, a könyvben található kóddal 24 hónapos hozzáférést tudsz aktiválni a mű online kiadásához, és az első három hónapban a teljes Magyar szótárcsomaghoz is hozzáférsz.
A 3 hónapos csomaghozzáférés lejárata előtt is küldünk emlékeztetőt, de természetesen amennyiben nem hosszabbítod meg a csomagelőfizetést, a következő 21 hónapban A magyar helyesírás szabályaihoz továbbra is hozzáférsz. A 24 hónapos időszak után azonban már csak a teljes nyelvi csomagra van lehetőség a hozzáférést meghosszabbítani.

Ha kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, írj az ak@akademiai.hu címre!