warning
Maradjon belépve
Elfelejtett jelszó
FiókomSzótáraimTermékaktiválás
Kijelentkezés
Spanyol online szótárcsomag
(Online előfizetés 1 év)
Spanyol online szótárcsomag

Spanyol online szótárcsomag

(Online előfizetés 1 év)

A csomag tartalma

Faluba Kálmán, Szijj Ildikó

A MAGYAR–SPANYOL SZÓTÁR 29 000 szócikket és 150 000 szótári adatot tartalmaz. A szótár elsősorban az aktív nyelvhasználatot segíti elő példákkal, kifejezésekkel, állandósult szókapcsolatokkal, szólásokkal, közmondásokkal. Hozzájárul a nyelv magas szintű elsajátításához. A szótár szóanyaga évente frissül. A szótár Gáldi László munkásságán alapul, főszerkesztői az ELTE Spanyol Tanszékének tanárai.

Faluba Kálmán, Morvay Károly, Szijj Ildikó

A SPANYOL–MAGYAR SZÓTÁR 26 000 szócikket és 165 000 szótári adatot tartalmaz. A szótár elsősorban az aktív nyelvhasználatot segíti elő példákkal, kifejezésekkel, állandósult szókapcsolatokkal, szólásokkal, közmondásokkal. Hozzájárul a nyelv magas szintű elsajátításához. A szótár szóanyaga évente frissül. A szótár Gáldi László munkásságán alapul, főszerkesztői az ELTE Spanyol Tanszékének tanárai.


A spanyol nyelv tanulása melletti érv leggyakrabban az, hogy gyorsan elsajátítható nyelvről van szó, és az egyik legtöbb anyanyelvi beszélővel büszkélkedhet a világon. Bármi is legyen az ok, a nyelvvizsgára készüléstől kezdve az egyetemi tanulmányokon át a szakfordításokig és a munkahelyi kommunikációig, a szotar.net spanyol–magyar online szótárcsomagja hatékony segítséget jelent a felhasználóknak. A gyors keresés mellett folyamatosan frissülő tartalom, nyelvtanulást segítő bővítmények, felhasználóbarát felület biztosítja, hogy az igényeket teljes mértékben lefedje. A mobilapp letöltésével pedig bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz a szótár tartalmához.

A spanyol–magyar online szótár igazodik a felhasználói igényekhez

Ha sokan beszélnek egy adott nyelvet, az mindig jó ok arra, hogy elkezdjük tanulni. A spanyol nyelv kétségtelenül ilyen: a világ egyik legtöbb anyanyelvi beszélőjével büszkélkedhet, 21 ország hivatalos nyelve, ráadásul a népszerűsége töretlen. A spanyol nyelv ismerete jól jön utazáskor, szabadidős tevékenység és hobbi esetén, legyen szó zenéről, filmről, irodalomról, színházról, művészetről vagy éppen sportról, de tanulmányainknál, munkaterületünkön is kamatoztathatjuk a tudást.

Ösztöndíjprogramoknál népszerűek a spanyol egyetemek, és számos ország oktatási rendszerében az angol után a spanyol a kötelező nyelv. A spanyol népszerűségét mutatja, hogy a közösségi médiában a második leggyakrabban használt nyelv, a kínai és az angol után a harmadik leginkább tanult idegen nyelv világszerte. A munkaerőpiacon is hasznos a spanyol nyelv ismerete, hiszen számos ország esetében megkönnyíti a kereskedelmi kapcsolatokat.

A szotar.net spanyol szótárcsomagja hasznos segítséget nyújt a nyelvvizsgára készülőknek, fordítóknak, nyelvtanároknak éppúgy, mint azoknak, akik a mindennapi munkájukhoz, szabadidős tevékenységükhöz használják az online felületet.

Miért érdemes a szotar.net spanyol szótárcsomagot választanod?
  • A szótárak szerzői elismert nyelvészek, és hazánk legnagyobb szótárkiadójának adatbázisát tartod a kezedben.
  • Bárhol és bármikor hozzáférsz a szótárcsomaghoz, használj asztali gépet, okostelefont, tabletet vagy akár a céges IP-tartományát – külön felhasználói bejelentkezés nélkül.
  • Felhasználóbarát felület, könnyen átlátható szócikkek, webre optimalizált megjelenítés jellemzi az adatbázist.
  • Példák, kifejezések, állandósult szókapcsolatok, szólások, közmondások segítik a gyakorlati elsajátítást.
  • A szótár szóanyaga évente frissül.
  • Kényelmi funkciók: gyorskeresés, görgetés a szótár előző vagy következő szócikkeire, kedvenc szócikkek és előzmények mentése.

Töltsd le iOS vagy Android rendszerre, és használd ki a spanyol online szótárcsomag előnyeit! Ha még több érdekességre, tudásra vágysz, nézz szét a szotar.net blogján!

Online szótáraink 1 éves előfizetési konstrukcióban vásárolhatóak meg.

Vásárláshoz kérjük, kattints a termék mellett az Előfizetek gombra! Ekkor átirányítunk az Akadémiai Kiadó webáruházába, ahol a megvásárolni kívánt előfizetést online, bankkártyával vagy PayPal-fiókon keresztül tudod kifizetni. Az áruházban többféle előfizetés is kosárba tehető, de egyféle előfizetésből egyszerre csak egy vásárolható.
Amennyiben nincs lehetőséged bankkártyás vásárlásra, és átutalással szeretnél fizetni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ak@akademiai.hu email-címen!

A vásárlás után az előfizetést aktiválni szükséges a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában. Aktiválási útmutatónkat itt találod.

Sikeres tranzakció után pár percen belül automatikus e-mail-üzenetben igazoljuk vissza a vásárlást. Az e-mail tartalmazza a vásárlás részleteit, az aktiváláshoz szükséges kódot, valamint egy aktiválási útmutatót. Az 1 éves előfizetési időszak a kód aktiválásakor indul.

Meglévő előfizetés esetén a lejárat előtt 30 nappal e-mailben emlékeztetőt küldünk, melyben jelezzük, hogy az újabb 1 éves előfizetést a Szótáraim menüpontban a termékek neve mellett található MEGHOSSZABBÍTOM linkre kattintva tudod megvásárolni a fent ismertetett módon.
Ha a folyamatban lévő előfizetés lejárata előtti 30 napban aktiválsz új kódot, az 1 év az eredeti lejárathoz adódik hozzá, így nem történik időszakvesztés.

Előfizetéseid státuszait és lejárati idejüket a Szótáraim menüpontban tudod megtekinteni.

Nyomtatott szótárainkhoz tartozó ajándék hozzáférések

Egyes nyomtatott szótárainkhoz ajándék kódokat adunk, melyek 3 hónapos csomag- vagy 24 hónapos egyedi szótárhozzáférést biztosítanak az adott nyelven. Ezeket a kódokat regisztráció és/vagy belépés után szintén a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában lehet érvényesíteni. A 24 hónapos egyedi szótárhozzáférés első három hónapjában a hozzá tartozó nyelvi csomag is kipróbálható.

Például, ha vásárolsz egy nyomtatott példányt A magyar helyesírás szabályaiból, a könyvben található kóddal 24 hónapos hozzáférést tudsz aktiválni a mű online kiadásához, és az első három hónapban a teljes Magyar szótárcsomaghoz is hozzáférsz.
A 3 hónapos csomaghozzáférés lejárata előtt is küldünk emlékeztetőt, de természetesen amennyiben nem hosszabbítod meg a csomagelőfizetést, a következő 21 hónapban A magyar helyesírás szabályaihoz továbbra is hozzáférsz. A 24 hónapos időszak után azonban már csak a teljes nyelvi csomagra van lehetőség a hozzáférést meghosszabbítani.

Ha kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, írj az ak@akademiai.hu címre!